Je bent een zelfstandige high professional. Je werkt hard, houdt veel ballen in de lucht en draagt veel verantwoordelijkheid. Privé heb je ook een druk leven. Je wil het graag allemaal goed voor elkaar hebben, legt de lat hoog. En je hèbt het ook goed voor elkaar! En toch… Je wilt iets anders, iets groters. Je voelt onrust. Ben ik nu echt waar ik wil zijn? Sta ik voor wie ik ben?
Je kent jezelf best goed. Hebt al aardig wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Je weet waar je goed in bent en je kent je valkuilen. Toch liggen die op de loer. En kom je terecht in je eigen ‘gedoe’.Je bent een beetje los geraakt van wat je ècht wilt, van waar je voor staat en wat je wilt uitdragen.

Je voelt aan alles dat het NU jouw tijd is. Als je het nog langer uitstelt dan ben je straks zo iemand die spijt heeft van wat ze niet gedaan heeft. En zo doorgaan kost je al genoeg energie…
Je zou zo graag weer willen stralen…

 

Herken jij je in de volgende situaties?                      

Ik wil wel die volgende stap zetten, maar kom er niet aan toe

Je weet best dat je meer tijd en aandacht aan jezelf mag besteden. Je wilt ook investeren in jezelf. Je weet dat dat ook goed is voor de mensen om je heen. Maar je laat andere zaken steeds voorgaan, stelt het uit, hebt geen tijd…

 

Ik wil doen wat ècht bij me past, maar wat dan ?

De weg die je ooit insloeg is niet meer de weg die je nu wilt bewandelen. Je wilt iets anders. Je wilt doen waar je blij van wordt. Maar wat? Waar begin je? Hoe pak je het aan? Welke consequenties heeft dat? En hoe reken je af met de beren op de weg?

 

Ik werk me een slag in de rondte, maar wil dit zo niet meer

Je houdt veel ballen in de lucht. Dat moet ook wel, om het comfortabele leven dat je hebt opgebouwd te kunnen blijven leiden. Maar stiekem zou je best wat ballen willen laten vallen. Want is dit nou alles?

 
Mijn hoofd loopt over

Je leeft meer in je hoofd dan in het echt. Je blijft wikken en wegen. Je weet wel dat je er denkend niet uit komt. Je weet wel dat je je gevoel mag laten spreken. Maar je weet niet meer wat je denkt en wat je voelt. en je hebt nog zoveel andere dingen aan je hoofd.

 

Ik voel me soms onzeker

Je staat toch echt wel je mannetje, je hebt goede ideeën die hout snijden en kunt deze uitstekend verwoorden. Maar opeens is er dat stemmetje: ‘Doe ik het wel goed?’ ‘Wie ben ik om…?’  Je betrapt jezelf bij sommige personen op je neiging om verantwoording af te leggen. Tot je verbazing ben je toch gevoelig voor je omgeving. Je zou je toch niet meer druk hoeven maken om de mening van anderen?

 
Ik vind het soms zo oppervlakkig, waar doe ik het eigenlijk voor?

Je stoort je steeds meer aan de oppervlakkigheid en het roeptoeteren om je heen en voelt je er soms een beetje buiten staan. Je mist voldoening en diepgang. Je vraagt je af waar je het eigenlijk voor doet.

 

Als je zo doorgaat…

 • Kost het je steeds meer energie en raak je uiteindelijk uitgeput
 • Word je niet gelukkig
 • Kun je de verantwoordelijkheid niet meer aan
 • Word je precies wie je niet wilde zijn
 • Zal je nooit het leven leven waar je van droomt

En dit zou je graag willen:

 • Doen wat echt bij je past, je droom leven
 • Gaan stáán voor wie je bent, uitdragen wat belangrijk voor je is
 • Krachtige keuzes maken in leven en loopbaan die passen bij jouw unieke levensverhaal
 • Doorpakken, afrekenen met je ‘gedoe’
 • Je helemaal vrij voelen, in lead zijn
 • Het verschil maken

 

Ik help je graag.  In een gratis sessie ben ik je sparringpartner en ik geef je waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kunt. 

Waar wacht je nog op?

Maak direct een afspraak voor een gratis sessie met Carina