Individueel traject: ‘In vrijheid kiezen voor wat je ècht wilt’

Herken je dit?

 • Je droomt van iets anders, maar je laat je weerhouden door verplichtingen, verwachtingen en de waan van de dag?
 • Je mist bezieling in je werk of ervaart zoveel druk dat je wilskracht niet meer volstaat om het vol te houden
 • Je staat voor een belangrijke keuze in je leven maar je durft de knoop niet door te hakken
 • Je voelt je onrustig, eerlijk gezegd zelfs ontevreden omdat je voelt dat er meer uit te halen is, maar wat dan? En hoe dan?
 • Je baalt van jezelf omdat je niet doorpakt en bent snel gespannen en prikkelbaar
 • Je hebt weet dat je het in je hebt, maar het komt er niet uit zoals je graag zou willen
 • Je bent bang straks spijt te hebben niet alles uit het leven gehaald te hebben

Hoe zou het voor je zijn als

 • je je hart volgt en kiest voor wat je ècht wilt
 • je jouw talent kent, jouw waarde toevoegt en het verschil maakt
 • leeft en werkt vanuit jouw kernwaarden
 • weet waar je voor staat en daarvoor gaat
 • krachtig jouw plek pakt
 • voor jezelf kiest en anderen daarmee niet tekort blijkt te doen

Dat is mogelijk als je het 1-op-1 coachingstraject “In vrijheid kiezen voor wat je ècht wilt” volgt

In 8 intensieve, persoonlijke sessies van 1,5 uur besteden we aandacht aan:

 • Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe?
 • Wat is ècht belangrijk voor me?
 • Jouw persoonlijke drijfverenanalyse
 • Afrekenen met oude patronen
 • Het uitwerken van je droom
 • Hoe je concreet stappen kunt zetten om je verlangen te realiseren

Je krijgt bovendien de volgende extra’s:

 • Een persoonlijk werkboek met waardevolle opdrachten en oefeningen
 • Een uitgebreide Profile Dynamics® drijfverenanalyse met persoonlijke nabespreking van 1,5 uur en een uitgebreide gepersonaliseerde rapportage. 

Aan het einde van dit traject

 • weet je wie je bent en waar het voor jou echt om gaat
 • heb je zicht op wat jou drijft in het leven en handel je in overeenstemming met jouw waarden
 • heb je afgerekend met je bezwaren en oude patronen die niet meer voor je werken
 • ben je geïnspireerd en gemotiveerd en doe je wat goed is voor jou
 • draag je dit uit en neem je je plek in
 • straal je zelfvertrouwen uit en, dat is het mooiste, dit alles vanuit verbinding met jezelf en met de ander
 • weet je wat je wilt, waarom je dit wilt en heb je een plan om het ook te gaan doen!

We gaan natuurlijk niet ongezien met elkaar aan de slag. Ik bied jou graag het beste en daarom starten we altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Je zit dan nog nergens aan vast.

Ja, bel mij voor een kennismaking

De investering voor dit intensieve traject bedraagt € 1.745,- exclusief BTW
Je kunt ook betalen in 5 maandelijkse termijnen van € 355,- exclusief BTW

 

Ja, bel mij voor een kennismaking

 

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat dit traject bij me past?

We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek, zodat we kunnen ervaren of de klik er is. Voorafgaand aan dat gesprek stuur ik je een vragenformulier. Als jij dat zo uitgebreid mogelijk invult dan kan ik me optimaal voorbereiden op de intake en je de juiste vragen stellen om te ontdekken of dit traject voor jou gaat werken. En natuurlijk kun je tijdens deze sessie jouw vragen stellen. Ik verklap je alvast dat de grootste kritische succesfactor jouw commitment is. Het commitment aan jezelf.  Je zult ervoor moeten gaan, het gebeurt niet vanzelf.

 

Hoe zien de sessies er uit, wat gaan we precies doen?

Elk traject is maatwerk.  We doorlopen in elk traject globaal dezelfde stappen, maar waar we op inzoomen en wat we precies doen is per persoon verschillend, want afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeldoelen en de urgentie op dat moment. We werken in intensieve 1 op 1 sessies waarin we veel met elkaar praten, maar ook regelmatig van onze stoel komen voor een oefening waarbij het om ervaren gaat. Ik maak gebruik van verschillende methodieken, waaronder natuurcoaching, NLP, systemisch werk en opstellingen, creatieve oefeningen en ook een sessie met de ezels kan een onderdeel vormen van het traject.

 

Ik vind het nogal veel als ik meteen aan het hele bedrag vastzit, kan ik ook eerst losse sessies proberen?

In het kennismakingsgesprek ontdekken we of je er volledig voor gaat of niet. Is het voor jou (nog) niet het juiste moment of is dit niet het traject dat jou verder helpt dan zal ik je daar eerlijk in adviseren. Ja zeggen tegen dit traject is ja zeggen tegen jezelf. Volledig. Proberen is half werk. Half werk heeft per definitie niet het gewenste resultaat dus dat doen we niet.

Als je een specifieke, ‘korte’ vraag hebt en ik er na de kennismakingssessie (ook) van overtuigd ben dat je met een verkort traject het gewenste resultaat behaalt dan doe ik je een voorstel op maat.

 

Ik heb al zoveel testen gedaan, is die drijfverenanalyse wel nodig?

In de 10 jaar dat ik met de Profile Dynamics® drijfverenanalyse werk heeft de waarde er van zich keer op keer bewezen. Mijn klanten zeggen erover dat puzzelstukjes op hun plek vallen, dat ze begrijpen waarom ze doen wat ze doen. Dat de drijfverenanalyse van toegevoegde waarde is op andere assessments en testen. Inzicht in het eigen profiel geeft richting, zelfvertrouwen en vergemakkelijkt de communicatie met anderen. Deze analyse gaat verder dan de meeste testen. Ik zou hem niet in het programma opnemen als ik hem niet zo waardevol zou vinden.

 

En als ik al een persoonlijke rapportage van de drijfverenanalyse heb?

Als je aantoonbaar maximaal een jaar geleden een Profile Dynamics® drijfverenanalyse hebt ingevuld en een persoonlijke terugkoppeling hebt gehad van een Profile Dynamics consultant dan is deze nog actueel genoeg om er op voort te bouwen. Je krijgt dan € 130,- korting op de trajectprijs; de investering voor het traject is dan voor jou € 1.615,- exclusief BTW.

 

Is er een vergoeding door de zorgverzekering mogelijk?

Nee, mijn dienstverlening komt niet in aanmerking voor een zorgvergoeding. Mogelijk kun je de kosten voor coaching wel aftrekken van de belasting. Vraag hiernaar in de kennismakingssessie of kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. Ik ga er van uit dat je bereid bent om tijd, energie èn geld te investeren in jezelf. Dat neemt niet weg dat ik met je mee denk over mogelijkheden voor bijvoorbeeld een vergoeding door je werkgever.

 

Ik zie dat je ook met ezels werkt, ik houd niet van dieren, moet ik dat ook doen?

Je moet niks, al zal ik je wel uitdagen om uit je comfortzone te komen. Ik waarborg dat wat we doen helpend is in jouw proces. Is dat niet het geval, dan doen we iets anders.

 

Ja, bel mij voor een kennismaking