Wie ben ik

Philip Sijmens – coach voor jongeren

Ik ben Philip Sijmens. Met veel plezier stel ik mij voor! Jarenlang werkte ik op afdeling radiologie in een ziekenhuis. Daar bleek telkens weer dat mijn kracht ligt in het begeleiden en aansluiten bij mensen van allerlei pluimage. Na 15 jaar in het ziekenhuis maakte ik de overstap naar het Montessoricollege in Eindhoven en werd ik docent biologie. Al gauw kwamen twee nieuwe functies op mijn pad: vertrouwenspersoon en leerlingbegeleider. Daar kan ik mijn talent optimaal inzetten, omgaan met mensen, respecteren wie ze zijn. Leerlingen weer moed geven om het zelf te doen, ze laten geloven in zichzelf. Dit talent gebruik ik graag in ons eigen bedrijf de Coachboerderij. Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op een gelukkig leven en dat iedereen de kans moet hebben om zich te ontwikkelen tot wie hij of zij wil en kan zijn. In het bijzonder heb ik affiniteit met jongeren vanaf 12 jaar tot ongeveer 21 jaar. De nieuwe generatie met een andere denkwijze, een andere taal en andere uitdagingen dan de voorgaande.  Soms is het voor jongeren lastig te leren om hun identiteit in te zetten in een maatschappij die andere verwachtingen heeft. Dit kan verwarrend zijn en faalangst of twijfel met zich meebrengen. Dan kan het extra hard nodig zijn om te leren hoe je je kan presenteren in je omgeving.

Jongeren die zich hierin herkennen en vastlopen help ik graag als coach om een manier te vinden zich optimaal te kunnen ontwikkelen en hun talent in te zetten. Tijdens mijn studie Master SEN leerde ik oplossingsgericht te coachen. Deze stijl past bij mij en geeft goede resultaten, omdat ik in plaats van het probleem uitga van wat mogelijk is. En dat is vaak ongekend!

Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Philip

 

 

Vakantiehuisje

Naast onze coachingsactiviteiten ontvangen we gasten voor overnachtingen in vakantiehuisje Plaets Vier,  gelegen op ons erf. Het bevindt zich in een gedeelte van de vroegere stal tussen onze tuin en de ezelweide.  Het huisje is ingericht voor 1 tot 4 personen. Geschikt voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, gezinnen, hondenbezitters en voor iedereen die zich even wil terugtrekken.Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Plaets Vier.